24 Jun 2012 Sus, în aer!
 |  Category: Uncategorized  | Tags: , , , ,

Ştiu că-i la modă să fii abisal, să asculţi Rammstein şi să încerci (sau să reuşeşti) să te sinucizi din dragoste sau din interes politic, dar cred că v-am convins pe toţi până acum de capabilităţile mele în materie de tristeţe. E timpul pentru ritmuri vesele şi zbânţuială ca pusă pe baterii!

Ei bine, da, azi dansez prin casă, deşi n-am schimbat nici decorul, nici circumstanţele zilelor în care mă dădeam cu capul de pereţii Facebook-ului. Ba nu, mint, între timp mi-am băgat net de mare viteză – ciudat e ce cantitate de fericire din doza zilnică necesară unei fiinţe umane atârnă de o bună conexiune LAN sau wireless!

Cu apa caldă încă n-am rezolvat – cică săptămâna viitoare se va întâmpla minunea, probabil atunci voi face ca Tarzan –Omul Maimuţă când voi învârti de robinet şi prin ţeava argintie va curge un miraculos lichid limpede şi fierbinte. Dar ştiţi cum am rezolvat problema îmbăiatului în perioada asta (prea) însorită? Păi vin de la job, azvârl de pe mine hainele transpirate, îmbrac costumul de baie şi fac duş în grădină, cu furtunul de udat gazonul. Când sunt 35 de grade afară, apa vine fiartă pe furtun, chiar trebuie să aştepţi un pic, să ajungă la o temperatură mai suportabilă…

Şi cum vă spuneam, mi-e tare bine. Asta până la viitoare ordine. Mi-e bine şi ascult melodii româneşti optimiste, colorate, cu miros de mare şi sunet de vacanţă. Nu pot promite, precum Connect-R, că în vara asta nu voi pune geană  pe geană de atâta dans în club şi prins răsăritul pe plajă şi nu dau vina pe Voltaj pentru nimic bun sau rău din existenţa mea (deşi băieţii sunt energici şi dispuşi să preia toate reclamaţiile). Dar uite că sunt şi eu în stare de activităţi estivale cu iz optimist: arunc cu grijile, şi problemele, şi mâinile sus în aer, cum m-a învăţat C.R.B.L.

K-boom! 🙂
 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

10 Responses

 1. 1
  Moi 

  Foarte bine, Alina! Ai gasit solutia pentru toate nemultumirile, inerente oricui. Iti doresc balaceala buna si vara cat mai frumoasa! Si neaparat sa ajungi la mare, a noastra. Sa o saluti si din partea mea. Mi-e dor de ea, dar ma amagesc cu amintirea si tot cu melodiile consacate, deja, de vara adevarata.
  Pe curand si pe mai bine! 🙂

 2. 2
  psi 

  😆 eu m-am întors deja de la mări şi ţări. acum încerc, a trecut deja o săptămână, să mă adaptez suportabilului de-acasă.
  îmi place optimismul şi cred că ne este necesar. şi aş mai adăuga la lista ta de muzici pe smiley. cât am traversat bulgaria ne-au înebunit cei de la radio-ul lor cu “number one- dead ma walking” ascultat mai ceva ca la noi.

 3. 3
  Alina Grozea 

  Moi, nu stiu cand si daca ajung la mare anul asta, dar nu voi uita sa pun in bagaj salutul tau! 🙂 Multumesc!

  psi, si mie imi place melodia aia a lui Smiley, dar e trista! Deci nu se potriveste listei mele. 🙂 Acolo zice ca l-a parasit una si de atunci e strigoi. 😀

 4. 4
  lotusull 

  Ce bine ca ti-e tare bine 🙂
  Sa fii asa cat de des si de mult poti tu 🙂
  Iar eu promit ca ma voi abona la postarile tale, nu de alta dar chiar zambesc cand le citesc 🙂

 5. 5
  Alina Grozea 

  Hop si lotusull! Adica nu te-ai abonat pana acum????? 🙂

 6. 6
  lotusull 

  Pai … de fapt eu mi-am facut abonament pe durata nedeterminata, dar m-am gandit ca daca iti spun, ti se urca la cap si dupa aia chiar te pomeni ca nu dormi toata vara 🙂 🙂

 7. 7
  Cezara 

  Draga Alina, iti spun ca vibrez la ce ai scris pentru ca si eu incerc, ma stradui, incep sa… reusesc sa-mi preschimb viata in bucurie, in traire asumata asa cum n-am facut niciodata (desi datele nu s-au schimbat radical). Si in sprijinul nostru vin toate marturiile specialistilor care vorbind despre optimism conchid ca e clar o atitudine care poate fi invatata!So…fake it till you make it!

  O sa sharuiesc un text din aceeasi zona pe care l-am scris de curand, cu mult drag:

  http://cezara.revistatango.ro/2012/05/19/

 8. 8
  Cezara 

  PS: Kboom e o melodie bestiala!! A, si eu as inlocui Voltaj cu Guess Who- Tot mai sus.

 9. 9
  andres 

  Cam astea sunt melodiile lui 2012. Un an plin de energie si zambet. Avem nevoie de muzica, de soare si de zambet… altfel am fi doar umbre!

  Noapte frumoasa dear,
  Andres

 10. 10
  ch3815h 

  sus de sus! 🙂

Leave a Reply » Log in